Informatie

Cookies beleid

Voor het gemak van Gebruikers gebruikt de Online Groothandel cookies, waaronder om de website aan te passen aan de behoeften van Gebruikers en voor statistische doeleinden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door internet websites die door een internetgebruiker wordt bezocht, naar het apparaat van de internetgebruiker worden gestuurd.  De Online Groothandel gebruikt twee soorten cookies: […]

Informatie over het bedrijf

Matterhorn Moda Sp z o.o. ul. Katowicka 51 41-400 Mysłowice, Polska VATEU: PL 8961552779 REGON: 364871017 email: info@matterhorn-moda.nl Technische ondersteuning: tech@matterhorn-wholesale.com Telefoonnummer: +48 503 503 875 (Hotline open van 9 tot 15 – GMT+1)

Privacy beleid

PRIVACY BELEID 1. Algemene bepalingen Dit document definieert het Privacy beleid van de groothandel matterhorn-moda.nl, dat met name voorschriften bevat met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens en de beveiliging van andere gegevens die door de Gebruiker in de Winkel zijn ingevoerd.  Het privacy beleid vormt een integrale bijlage bij het Reglement.   2. Definities […]

Bent u een fabrikant of distributeur?

Wij zoeken producenten en leveranciers van dames- en herenkleding, ondergoed, schoenen en modeaccessoires voor samenwerking. Stuur een commerciële offerte naar het adres info@matterhorn-moda.nl