Bestellingen

Kan ik korting krijgen op mijn bestelling?

Producten aangeboden op matterhorn-moda.nl zijn al tegen groothandelsprijzen, maar in het geval van grootschalige aankopen worden kortingen individueel toegewezen, neem hiervoor contact met ons op via e-mail (info@matterhorn-moda.nl) of rechtstreeks via onze chat.

Wat is de tijd voor de realisatie van mijn bestelling?

De bestelling wordt gemiddeld binnen enkele werkdagen afgerond, afhankelijk van het bestelde merk en het aantal artikelen. De geschatte levertijd voor de hele bestelling wordt weergegeven in het winkelmandje en de levertijd voor individuele producten wordt gegeven in een XML-bestand dat beschikbaar is op onze website.  

Kan men bestellingen annuleren?

Ja, we kunnen de bestelling annuleren op verzoek van de klant, op voorwaarde dat de bestelling niet is betaald. Stuur een e-mailverzoek (info@matterhorn-moda.hu) of via online chat. Voer de bestelnummers in die u wilt combineren in de inhoud.  

Kan men bestellingen combineren?

Ja, u kunt meerdere bestellingen combineren tot één grotere bestelling, zodat de verzendkosten voor de bestelling één zijn. Houd er rekening mee dat dit de levertijd verlengt, daarom raden we aan om bestellingen tot 24 uur na het plaatsen van bestellingen te combineren. Neem contact met ons op via e-mail (info@matterhorn-moda.nl) of via online chat […]