Uitvoering van de opdracht

Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt de status van uw bestelling bekijken in het klantenpaneel, dat beschikbaar is nadat u bent ingelogd op uw account op matterhorn-moda.nl. Als u uw login en wachtwoord niet meer weet, gebruik dan de herinneringsfunctie op de inlogpagina. Op het moment dat de bestelling wordt verzonden, stuurt matterhorn-moda.nl u een e-mail.

Wanneer vindt de bestelling plaats?

Na betaling van de bestelling. Men zorgt best meteen voor de betaling, zodat het personeel van de Groothandel werk kan maken van de afwerking van de bestelling. Bij betaling via overschrijving, die meerdere dagen kan duren, is het goed om een bevestiging van de overschrijving per e-mail te sturen. Hierdoor kunt u uw bestelling sneller […]