Groothandel integratie met Matterhorn | XML / CSV

Hoe integreren met de Matterhorn Groothandel?

Om het invoegen van het Matterhorn-aanbod in uw winkel te automatiseren, bieden wij verschillende bestanden met het volledige magazijnaanbod in Excel (XLS, CSV) en XML-formaat. Integratiebestanden kunnen hier worden gedownload -> INTEGRATIEBESTANDEN De eenvoudigste manier om te integreren is, wanneer u een winkelplatform heeft met ingebouwde integratie met de Matterhorn Groothandel. Als u een ander […]

Is er een machine om producten te bestellen in de Matterhorn?

Momenteel kunt u met behulp van integratiebestanden de offerte in uw winkel invoegen. Bestelde producten moet u echter handmatig in ons magazijn bestellen – we hebben momenteel geen API waarmee bestellingen automatisch kunnen worden verzonden. Bent u echter geĂŻnteresseerd in een dergelijke oplossing, neem dan contact op met onze adviseur

Houdt Matterhorn zich met de integratie bezig?

We bevelen externe bedrijven aan die XML-bestanden integreren voor individuele winkelplatforms Voorbeelden van bedrijven die Matterhorn-magazijnbestanden integreren: http://prestahelp.com/pl/ http://pl.seigi.eu http://xml-import.eu/ syncee.io

Informatie in bestanden in een XML bestand

Beschrijving naar XML-bestand, de bestanden bevatten informatie over producten in ons aanbod, waaronder: productnaam – <name> productnummer –  <product id=””> productkleur – <color> groothandelsprijs – <price> productcategorie pad – <category_path> links naar productfoto’s – <image_url> productcategorie – <type> beschrijving  – <description> overige productgegevens, maat – <option_name> naam fabrikant – <brand> beschikbare hoeveelheid – <STOCK> doorlooptijd […]

Informatie in bestanden een XLS (Excel) bestand

Beschrijving naar XLS-bestand (Excel) we bevelen aan om ; te gebruiken als separator voor de gegevens, de bestanden bevatten informatie over producten in ons aanbod, waaronder: productnummer – <ID> volledige productnaam – <name> korte naam product – <short_name> producttoevoegingsdatum – <date_add> product kleur – <color> productbeschrijving  – <description> productcategorie – <category> URL-pad van categorie – […]

Informatie in bestanden voor PrestaShop

Beschrijving naar CSV-bestand, de bestanden bevatten informatie over producten in ons aanbod, waaronder: Prestashop-producten: productnummer – <ID> productnaam en kleur – <INDEX> product aan / uit – <active> volledige productnaam – <name> productcategorienummer – <categories> groothandelsprijs netto – <price_netto> groothandelsprijs bruto – <price_brutto> producent – <manufacturer> productbeschrijving  – <description> URL-links om productfoto’s te downloaden – […]