Reglement van de Groothandel

 1. Door een bestelling te plaatsen bij de Matterhorn Groothandel accepteert u dit reglement.
 2. Matterhorn is een groothandel (hierna: Groothandel) en bedient zakelijke entiteiten. De eigenaar van de Matterhorn-groothandel is Matterhorn Moda Sp. z o.o. met hoofdkantoor in Mysłowice, ul. Kartuska 51, BTW: 8961552779, VAT EU: PL 8961552779 REGON [stat. bedrijfsnummer]: 364871017. De persoon die de bestelling plaatst (hierna de Besteller genoemd) verklaart dat hij deze activiteit namens en ten behoeve van een zakelijke entiteit verricht. De verkoop in het Matterhorn Groothandel is niet onderworpen aan het consumentenrecht.
 3. De Besteller is verplicht om gegevens voor de factuur (inclusief bedrijfsnaam en geldig btw-nummer) en voor de verzending te verstrekken. Als de gegevens voor de verzending en de factuur verschillen, geef dit dan aan bij het plaatsen van de bestelling in het veld “aanvullende informatie”. De factuur wordt opgesteld op basis van door de klant tijdens de bestelling verstrekte gegevens.
 4. Alle prijzen op de Matterhorn-website zijn netto groothandelsprijzen (exclusief btw).
 5. De aangeboden goederen in de Matterhorn Groothandel zijn nieuw, komen uit legale bronnen en zijn vrij van gebreken.
 6. Door een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord om uw persoonsgegevens in onze database te plaatsen. De gegevens worden gebruikt om de bestelling uit te voeren en voor marketingdoeleinden.
 7. De Matterhorn Groothandel is niet verantwoordelijk voor fouten als gevolg van een systeemstoring of voor fouten die optreden tijdens de communicatie tussen de Gebruiker van de Groothandel-website en zijn servers. De Groothandel is niet verantwoordelijk voor door de Besteller verstrekte onjuiste gegevens bij het plaatsen van de bestelling. Met name onjuist berekende verzendkosten, btw-tarieven of de prijs van de goederen kunnen niet als definitief worden beschouwd en zijn onderhevig aan correctie.
 8. De Matterhorn Groothandel behoudt zich het recht voor om de bestelling niet geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Als het bestelde product niet beschikbaar is op het moment van het samenstellen van de bestelling, levert de Groothandel de Besteller de beschikbare producten uit de bestelde producten en wordt de prijs van het niet-beschikbare product overgemaakt in de vorm van een teveelbetaling naar de betalingsbalans van de Besteller. Het teveel betaalde kan door de besteller worden gebruikt voor een volgende bestelling in de Groothandel. Op uitdrukkelijk verzoek van de Besteller, schriftelijk uitgedrukt, zal het teveel betaalde bedrag op de tussen partijen overeengekomen wijze worden geretourneerd aan de Besteller. In principe wordt de terugbetaling van wat teveel betaald is op dezelfde manier uitgevoerd als de oorspronkelijke betaling.
 9. De bestelling van de goederen vindt plaats na het drukken op de knop “BESTELLEN” op de website van de Groothandel en na het verstrekken van alle benodigde gegevens.
 10. We accepteren geen retouren. Aankopen in het Matterhorn-magazijn zijn geen consumentenverkopen en zijn niet van toepassing op particulieren. Alleen een ondernemer doet de aankoop. Daarom kunnen groothandelsbestellingen niet worden geretourneerd. Alleen beschadigde producten, die de Besteller binnen 24 uur na ontvangst van het pakket aan de Matterhorn moet meedelen, kunnen worden geruild. De Matterhorn Groothandel accepteert geen klachten van kopers die klant zijn van de Besteller.
 11. De standaardlooptijd is van 1 tot 9 werkdagen. De tijd die nodig is om de bestelling voor een bepaald product te voltooien, wordt vermeld in het winkelwagentje en in het XML-bestand dat beschikbaar is op de website. Om redenen buiten de controle van de Groothandel kan de levertijd langer zijn.
 12. Het plaatsen van een bestelling betekent het sluiten van een contract tussen ondernemers en brengt de betalingsverplichting met zich mee. Het is niet mogelijk om een betaalde bestelling te annuleren.
 13. Controleer voordat u een pakket ontvangt of de verpakking tijdens het transport niet is beschadigd. Let in het bijzonder op de staat van de tapes of zegels die op de verpakking zijn aangebracht. Als de verpakking van het pakket tekenen van beschadiging vertoont of als de zegels (tapes) zijn verbroken, accepteer het pakket dan niet en maak een schademelding in het bijzijn van de koerier en neem zo snel mogelijk contact op met de verkoper om de zaak op te helderen. Controle van het pakket bij ontvangst is een noodzakelijke voorwaarde om rekening te houden met eventuele claims van de Klant voor schade of diefstal van het pakket tijdens transport (productgaranties dekken geen mechanische schade veroorzaakt door externe actie). Pakketten op die niet door de geadresseerde zijn opgehaald of naar Matterhorn zijn teruggestuurd, gebeuren op kosten van de geadresseerde.
 14. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de productbeschrijvingen en foto’s in de Matterhorn Groothandel worden gecontroleerd, maar we zijn niet verantwoordelijk voor door fabrikanten aangebrachte wijzigingen of fouten in de beschrijvingen.
 15. Een btw-factuur is bij de zending gevoegd of kan worden gedownload op de website van de Groothandel.
 16. De Besteller verbindt zich ertoe de informatie over de samenwerking te lezen die op de Matterhorn-website is geplaatst.